Testimoni

"SAYA TAK TAHU PERLU HADIRI KURSUS NI, BILA PEGAWAI KESIHATAN MAKLUMKAN BARU SAYA TAHU"

         - Nurul Syamimi KYROS KEBAB BANGI

"Kalau sebelum ini masa kursus agak panjang, sampai 8 jam tapi kini hanya 3 jam dengan bayaran RM50. Itupun sijil ini diperakukan seumur hidup. Tak sangka kursus ini wajib"
          - Kalsom Idris RUMAH SERI KENANGAN CHERAS

"Dalam banyak-banyak Sekolah Latihan, Pearl Food Hygiene Training memudahkan urusan saya dengan menawarkan perkhidmatan secara bergerak, terus ke premis."
         - Agus Hariyanto RESTORAN GULAI PANAS BANGI

"SAYA TELAH LAMA DI MALAYSIA, TIDAK TAHU KURSUS INI WAJIB...TENAGA PENGAJARNYA BERPENGALAMAN MEMUDAHKAN LAGI KEFAHAMAN MENJAGA KEBERSIHAN TERUTAMANYA APABILA BEKERJA SEBAGAI PENGENDALI MAKANAN DI MALAYSIA"
          - Rubel RESTORAN SEKINCHAN IKAN BAKAR JLN REKO KAJANG

"Saya tak sangka kursus ini diwajibkan kepada pengusaha seperti kami, bila nak berdaftar dengan PBT barulah kami sedar akan tanggungjawab dalam penyediaan makanan selain menjaga serta mengasuh kanak-kanak di tempat kami"
         - Norasikin PENGASUH TADIKA PUTRAJAYA

"Bukan mudah dalam menyediakan makanan bersih dan selamat, selepas menghadiri kursus ini banyak ilmu baru saya perolehi, kuman sentiasa mencari peluang"
          - Mohd Ishak Abd Manap PENGUSAHA PASAR MALAM BANDAR TUN RAZAK

No comments:

Post a Comment